Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

katrien de becker familie

Theater Antigone Arca theater Bourla Raamtheater De Paardenkathedraal Utrecht waar ze in 2008 een nominatie voor de Theo dOr in de wacht sleepte voor haar rol als Charlotte in de voorstelling. Na Leo en Tania is het personage van Pieter Casteleyn 29 al de derde dode in de soap dit seizoen.

Katrien De Becker Familie In Vilvoorde Showbizzsite
Katrien De Becker Familie In Vilvoorde Showbizzsite

She is an actress known for Spoed 2000 La Pieuvre and Droge voeding kassa 4.

. Katrien De Becker 1971 is een Vlaamse actrice. In Familie vertolkte zij in 1992 de rol van Sigrid en van 2009 tot 2016 en in 2017 de rol van June Van Damme. In Thuis belandt ze als Tania in de armen van dokter An in het echte leven heeft Katrien De Becker 47 haar hart verloren aan haar ex-Familie-collega Johan De Paepe. This article uses material from the 1 article on the 2 at 3 and is licensed under the 4.

Discover Katrien De Beckers Biography Age Height Physical Stats DatingAffairs Family and career updates. Het personage van Katrien De Becker in de populaire VTM-soap Familie veroorzaakte veel beroering. De actrice was in de VTM-serie June Van Damme. Also learn how She earned most of networth at the age of 50 years old.

Met humor en tranen probeert ze verder te leven. Katrien De Becker - Familie 17 januari 2012. THUIS-actrice Katrien De Becker laat zich liften. Die van haar moeder en haar dochter die van haar verleden en haar familie die van het oude Wilmarsdonk en het nieuwe Doel.

Katrien De Becker neemt afscheid van personage Tania in Thuis. Haar bekendste rollen zijn die van Lynn Houben 2001 en Sonja 2007-2008 in Spoed en die van June Van Damme in Familie sinds 2009. She was born on 21 May 1971 in Ukkel Belgium Katrien De Becker is a Belgian Actress in Belgium Katrien De Becker age 51 years old and Nationality Belgian 55 Inches her original height Weight 540 KG and Her Body Measurement. Dinsdag stierf Robrecht na een zware val.

Haar personage stierf afgelopen vrijdag aan een overdosis methamfetamine die ze per ongeluk binnenkreeg bij een drankje. Robin test uit of oldtimer in garage past. De exit is een domper voor actrice Katrien De Becker 50 die nog veel mogelijkheden voor haar personage zag. Een hartelijk personage was ze niet meteen.

Katrien speelde de feeks June van 2009 tot 2017. Ze maakte zeven jaar lang graag het leven zuur van de familie Van den Bossche wat ze uiteindelijk moest bekopen met haar leven. Katrien De Becker was born on 21 May 1971 in Uccle Belgium is a Belgian actor. In Thuis speelt ze sinds 2018 de rol van Tania.

Katrien De Becker Ukkel 21 mei 1971 is een Vlaams actrice. Na een succesvolle tournee in Nederland komt er een Vlaamse versie van de muzikale komedie LIFTEN. Learn How rich is She in this year and how She spends money. De onverwachte dood van Tania.

Katrien De Becker neemt afscheid van personage Tania in Thuis. KATRIEN DEBECKER Katrien Debecker Ukkel 21 mei 1971 is een Vlaams actriceHaar bekendste rollen zijn die van Lynn Houben 2001 en Sonja 2007-2008 in Spoed en die van June Van Damme in Familie van 2009 tot 2016. Katrien De Becker Actress. Drama vrijdagavond in de Eén-soap Thuis.

Katrien De Becker was born on May 21 1971 in Ukkel Belgium. Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted. Katrien De Becker maakte twee jaar geleden de switch van Familie naar Thuis. Salary Married Wedding Spouse Family Katrien De Becker was born on May 21 1971 in Ukkel Belgium.

Also learn how She earned most of networth at the age of 50 years old. Katrien De Becker 21 mei 1971 volgde haar toneelopleiding aan de Studio Herman Teirlinck en studeerde af in 1993. Sindsdien speelde ze in verschillende theaters waaronder. She is an actress known for Familie 1991 Droge voeding kassa 4 2001 and Happy Singles 2008.

Katrien De Becker is a Belgian Actress Are looking Katrien De Becker Net Worth Height Family Age Weight Biography Wiki. Katrien De Becker 21 mei 1971 volgde haar toneelopleiding aan de Studio Herman Teirlinck en studeerde af in 1993. In Thuis mocht de lijkschouwer nog eens langskomen. Bear League group which is committed to bears writes in a message on Facebook that it concerns a mother bear three of her own cubs and an adopted bear.

Katrien De Becker Ukkel 21 mei 1971 is een Vlaams actrice bekend van Familie Spoed en Happy Singles. Learn How rich is She in this year. Actrice Katrien De Becker heeft afscheid genomen van haar personage Tania en dus ook van haar Thuis-collegas achter de schermen. Familie van 18 tot 22 april 2022.

Discover Katrien De Beckers Wiki Biography Age Height Physical Stats DatingAffairs Family and career updates. Ze speelde gastrollen in Het Park Tamara Twee straten verder Wittekerke Miriam Struys-Smiths Recht. Daarin zullen actrices Katrien De Becker Thuis Familie Dorothy Wuyts Oud België Roodkapje en Gerdy Swennen Thuis Pinokkio de confrontatie met zichzelf én met elkaar aangaan. Daarnaast vertolkte ze in 2008 een hoofdrol in de komedie Happy Singles.

Katrien De Becker Wiki Biography Age Height Husband Net Worth Family Age Wiki Biography and Wiki Katrien De Becker was born on 21 May 1971 in Uccle Belgium is a Belgian actor. Katrien De Becker Wiki. Discover Katrien De Beckers Biography Age Height Physical Stats DatingAffairs Family and career updates. In deze productie van theater M zien we Katrien De Becker als een vrouw in een onmogelijke spreidstand tussen verschillende werelden.

Concurrentie tussen singles zorgt voor eerste spanningen in Boer zkt Vrouw. Katrien De Becker was born on 21 May 1971 in Uccle Belgium is a Belgian actor. Learn How rich is She in this year and how She spends money. Katrien De Becker - Familie 16 november 2011.

Eva De Roo terug op Studio Brussel in gezelschap van Xander De Rycke. Thuis van 18 tot 22 april 2022.

Vtm Dankjewel Katrien De Becker Voor Je Vertolking Van Facebook
Vtm Dankjewel Katrien De Becker Voor Je Vertolking Van Facebook
Katrien De Becker Soms Heb Ik Behoefte Om Alleen Te Zijn Met Mijn Kinderen Story Hln Be
Katrien De Becker Soms Heb Ik Behoefte Om Alleen Te Zijn Met Mijn Kinderen Story Hln Be
Katrien De Becker Is Haar Vaste Rol In Familie Kwijt We Zullen Het Met Minder Moeten Doen Foto Hln Be
Katrien De Becker Is Haar Vaste Rol In Familie Kwijt We Zullen Het Met Minder Moeten Doen Foto Hln Be
Episode 5768 2016
Episode 5768 2016
Familie Actrice Schrok Op De Weegschaal Mijn Lichaam Gaf Aan Dat Het Genoeg Was Showbizzsite
Familie Actrice Schrok Op De Weegschaal Mijn Lichaam Gaf Aan Dat Het Genoeg Was Showbizzsite

Posting Komentar untuk "katrien de becker familie"